Για νίκη, γκολ και θέαμα η ΑΕΚ κόντρα στην Θύελλα Ραφήνας

Να προσθέσει ακόμη μια καλή εμφάνιση και μια ευρεία νίκη θέλει η ΑΕΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Θύελλα Ραφήνας το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2, 14:00GR) στο Μενίδι, απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας.
Στο Μενίδι λοιπόν, απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς, η ΑΕΚ θέλει να αποδείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική αγωνιστική τροχιά πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη και μάλιστα σε συνδυασμό με αρκετά γκολ.

Το ματς αυτό είχε αναβληθεί πριν μερικές εβδομάδες , εξαιτίας του θέματος της έδρας και τώρα που (επιτέλους) λύθηκε οι δύο ομάδες θα κοντράρουν η μία την άλλη στο… κιτρινόμαυρο Μενίδι.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να στηριχθεί στην πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγωνιστικών, σχετικά με το βασικό σχήμα της Ένωσης. Ο Βούρας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια της εστίας, με τους Τσουκαλά, Ρόβα, Σταθάκη και Πεταυράκη, να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Οι Κορδέρο και Ανάκογλου θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, ενώ οι τρεις μεσοεπιθετικοί θα είναι οι Πλατέλλας, Γροντής και Ντακόλ. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μπρέσεβιτς.

Σχετικά άρθρα