Ο καιρός του Σαββάτου (22/2)

Παροδικές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως της Δυτικής Ελλάδας, περιμένουμε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 11 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 22 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και το πρωί ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις μέτριοι.

Σχετικά άρθρα