Νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για ενδιαφέρον της Τζένοα για Ολαϊτάν

Δεν έχουν σταματήσει σχεδόν σε καθημερινή βάση τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για ενδιαφέρον ομάδων για τον Μάικλ Ολαϊτάν. Τελευταίο, προέρχεται από την Ιταλία και θέλει την Τζένοα να ενδιαφέρεται… σφόδρα για τον επιθετικό του Ολυμπιακού ενόψει καλοκαιριού…Συγκεκριμένα, το "calciomercato" αναφέρει πως η ιταλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.

Η ιταλική ομάδα φέρεται να παρακολουθεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή το τελευταίο χρονικό διάστημα και να έχει μείνει εντυπωσιασμένη από τις επιδόσεις του στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, όπου πρωταγωνιστή.

Την ίδια ώρα, στην πατρίδα του Αφρικανού άσου υπήρξαν κολακευτικές δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Κ-20, Τζον Ομπούχ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

"Είχα υπομονή, γιατί είδα πάνω του κάτι μοναδικό. Είναι ταπεινός και θέλει να μαθαίνει. Έπαιξε τελικά σε όλα τα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τουρκίας. Και τώρα χαίρομαι που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει διεθνής".

Σχετικά άρθρα