Φετφατζίδης: Εγώ πίεσα να πάρω μεταγραφή στην Τζένοα

Ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν εκείνος που πίεσε προκειμένου να φύγει από τον Ολυμπιακό και να πάρει μεταγραφή στη Τζένοα, όπως ο ίδιος αποκαλύψε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα "Repubblica". "Οι ασίστ δεν μου είναι αρκετές. Θέλω να αρχίσω να σκοράρω" τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος των Γενοβέζων και πρόσθεσε: "Το ότι μου λένε πως οι ασίστ είναι επίσης σημαντικές δεν με ικανοποιεί. Με δυσαρεστεί το ότι δεν έχω πετύχει γκολ".

Επίσης τον δυσαρεστεί το παρατσούκλι «Ελληνας Λιονέλ Μέσι». "Τέτοιες συγκρίσεις δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα" υποστήριξε, αφού εκείνος πήγε στην Τζένοα για να βελτιωθεί, όπως λέει.

Σαφώς του λείπει η Ελλάδα, ωστόσο είναι αποφασισμένος να γίνει καλύτερος, εφόσον "εγώ πιέσα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην Τζένοα. Εδώ δουλεύεις παραπάνω σε τομείς όπως η τακτική και η φυσική κατάσταση. Για να καλυτερεύσω ήταν για μένα υποχρεωτικό να κάνω αυτό το βήμα", ενώ ακολούθησε και τη συμβουλή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να πει το «ναι» στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Τέλος, όσον αφορά το μέλλον του, είπε: "Με περιμένει η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο".

Σχετικά άρθρα