“Φροντιστήριο” για τις κάρτες στον Παναθηναϊκό

Να είναι προσεκτικοί, να μην διαμαρτύρονται και να μην κάνουν σκληρά φάουλ, που θα επιφέρουν κίτρινες κάρτες τόνισε στους παίκτες του ο Γιάννης Αναστασίου στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στην Λεωφόρο.Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι ακολουθεί ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να ζητήσει από τους παίκτες του να είναι διπλά προσεκτικοί.

Οι απώλειες λόγω τιμωριών είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να βρει μπροστά του ο τεχνικός των πρασίνων στην προετοιμασία του ντέρμπι, συνεπώς χρειάζεται αρκετή προσοχή, με την ΠΑΕ ήδη να έχει… προειδοποιήσει για το θέμα μέσω διαρροής από πλευράς κύκλων της διοίκησης.

Ενόψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και έπειτα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο 41χρονος προπονητής νουθετεί τους παίκτες του ώστε να έχουν συγκρατημένες αντιδράσεις.

Οι παραινέσεις του Αναστασίου εστιάζονται κυρίως στους νεαρούς σε ηλικία, διότι είναι πιο "θερμόαιμοι" και κιτρινίζονται με χαρακτηριστική ευκολία. Τους συμβουλεύει να μην ασχολούνται με τις αποφάσεις του ρέφερι, επειδή μόνο ζημιωμένοι θα βγουν από τη διαμαρτυρία…

Σχετικά άρθρα