Σε κίνδυνο το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο Γεντί Κουλέ

Επικίνδυνη έξοδο πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός απόψε (22/2, 19:30GR), ο οποίος τίθεται αντιμέτωπος με τον ΟΦΗ στο… καυτό Γεντί Κουλέ.Από τη μία, το μυαλό που βρίσκεται στην μεγάλη αναμέτρηση της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League, από την άλλη, το φορμάρισμα του ΟΦΗ και η σκληρή έδρα του, θέτουν σε κίνδυνο το αήττητο σερί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν καλά πως το παιχνίδι της Κρήτης είναι… παγίδα, όμως θα πρέπει να αποδείξουν ότι ακόμη και με πολλές αλλαγές στην 11άδα τους, είναι σε θέση να το κερδίσουν, ή τουλάχιστον να μην ηττηθούν…

Ο Μίτσελ άφησε στην Αθήνα πολλά βασικά στελέχη ενόψει Γιουνάιτεντ και θα παρουσιάσει μια αρκετά αλλαγμένη ομάδα στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ.

Εκτός αποστολής είναι οι βασικοί Ντομίνγκες, Μανιάτης, Ολαϊτάν, Εντινγκά και Μαρκάνο.

Ο Ισπανός τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ρομπέρτο, ο οποίος θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Παπάζογλου, Παπαδόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μασάντο και ο Σάμαρης. Την τετράδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πέρεζ (ή Κάμπελ), Σαβιόλα, Φουστέρ και Σέποβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ, Σαλίνο και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας, Βαλντές και Τόρες.

Ολα για την υπέρβαση στον ΟΦΗ
Οι Κρητικοί από την πλευρά τους στο κατάμεστο Γεντί Κουλέ θα τα δώσουν όλα για την υπέρβαση κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος, διευρύνοντας το σερί των τριών συνεχώμενων νικών σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Για τους παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο αποτελεί πρόκληση άλλωστε να κερδίσουν σπάσουν το φετινό αήττητο των ερυθρολεύκων οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει ακόμη ήττα στη SuperLeague. Πρόκληση την οποία θα προσπαθήσουν να πετύχουν με την ώθηση των χιλιάδων Ομιλητών στις εξέδρες.

Ο Πορτογάλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τους δύο βασικούς του μπακ, τον τραυματία με διάστρεμμα Χρήστο Μπούρμπο και τον τιμωρημένο Κάρλος Μιλιάζες.
Επίσης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σήφη Δασκαλάκη και Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

Στα της ενδεκάδας, αναμένονται δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι του Ηρακλείου με τον Εργοτέλη. Τη θέση του Χρήστου Μπούρμπου θα πάρει ο Γιάννης Στάθης και αυτή του Κάρλος Μιλιάζες ο Μανόλης Μονιάκης.

Ένα πιθανό σχήμα για το κρητικό συγκρότημα σε διάταξη 4-4-2 είναι αυτό με τον Φερνάντες κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Στάθη, αριστερά τον Μονιάκη και στόπερ τους Ζόρο – Τριποτσέρη. Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Μακρής – Ντουντού, στα «φτερά» δεξιά ο Ζε Εντουάρντο, αριστερά ο Σίσιτς και επιθετικό δίδυμο οι Παπάζογλου – Περογαμβράκης.

Σχετικά άρθρα