Εχουν σοβαρό θέμα μαζί του

22 Φεβρουαρίου 2014

Ούτε οι σχέσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (που βρίσκονται ξανά σε καλό επίπεδο) ούτε τα οικονομικά και η αδειοδότηση είναι που πονοκεφαλιάζουν αυτό το διάστημα στον Παναθηναϊκό τον "Mr. ΣΚΑΪ"...

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι με τον Ζέκα, καθώς ο νέος μάνατζερ με τον οποίο συνεργάζεται, του έχει ζητήσει να μην βιαστούν με τις συζητήσεις ανανέωσης με το "τριφύλλι". Ο Πορτογάλος κάνει καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό, θέλει να συνεχίσει στους "πράσινους", αλλά ο νέος ατζέντης του τού είπε να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.

Τότε μπορεί να προκύψουν προτάσεις από ομάδες για την περίπτωσή του και αυτό να χρησιμοποιηθεί σαν διαπραγματευτικό χαρτί στις συζητήσεις με τους "πράσινους". Γιατί λέμε ξανά, ότι ο Ζέκα θέλει να μείνει. Αλλά σαν επαγγελματίας που είναι, ψάχνει και το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο.

Το ζήτημα είναι πως από τη διοίκηση κάθε άλλο παρά να μπούνε σε παζάρια με τον αρχηγό της ομάδας θέλουν, ενώ εδώ και κάμποσο καιρό έχουν ενημερώσει ότι θα είναι ο επόμενος που θα υπογράψει μετά τον Λαγό. Κάτι που δύσκολα, πολύ δύσκολα θα συμβεί άμεσα.

Με το κόστος στο κομμάτι της επικοινωνίας να είναι μεγάλο, αλλά και τον φόβο να ζητήσει η πλευρά του παίκτη κάποιο μεγάλο συμβόλαιο που η ΠΑΕ, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, δεν θα μπορεί να καλύψει...

πηγη:sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...