Pregame: Απόλλων-Πανιώνιος

Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου (22/2, 17:15GR) στην Ριζούπολη, σ’ ένα ματς με φόντο την παραμονή.Η Ελαφρά Ταξιαρχία μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στους κυανέρυθρους.

Ο Λόρι Σάντσες δεν έχει στην διάθεσή του τον άρρωστο Λουσέρο, ενώ έκοψε από την αποστολή για λόγους τακτικής τον Μπάρκογλου.

Πέραν αυτών, ο Βρετανός τεχνικός προτίθεται να ανακατέψει την τράπουλα στην 11αδα, επαναφέροντας τους Δεληζήση και Πετρόπουλο στο βασικό σχήμα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν με τους Τζόρβα (κάτω από τα δοκάρια), Αργυρόπουλο – Κανακούδη (δεξί και αριστερό μπακ), Δεληζήση – Αλβάρεζ (στόπερ), Τσοκάνη – Αμπρόουζ (αμυντικά χαφ), Μίνγκα – Παντελιάδη (στις πτέρυγες ως εξτρέμ) και Πετρόπουλο – Ντάλμπεργκ (επιθετικό δίδυμο).

Η αποστολή του Απόλλωνα για το ματς με τον Πανιώνιο: Τζόρβας, Γουμάγιας, Πετρόπουλος, Αμπρόουζ, Χατζηζήσης, Γκουέλα, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Μίνγκας, Δεληζήσης, Φαρινόλα, Σόντερμπεργκ, Ντάλμπεργκ, Κόρμπος, Τσιλιγκίρης, Τσοκάνης, Αλβάρεζ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανιώνιος με νέο… τιμονιέρη, πλέον το Νίκο Αναστόπουλο, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μουστάκιας δεν έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Κουλουχέρη και Αραβίδη. Δεν αναμένεται να προβεί σε ιδιαίτερες αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που νίκησε τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά, στη 19μελή αποστολή βρίσκονται οι εξής παίκτες: Σταυροθανασόπουλος, Λάζνικ, Μπούζας, Ζαχαράκης, Γιάννου, Παναγιωτούδης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρος, Ντούνης, Αυλωνίτης, Κολοβός, Κούρντι, Ανέστης, Καμπάνταης, Πάνος, Κωτσαλάς, Μητρόπουλος, Παπαδόπουλος.

Σχετικά άρθρα