Νίκη… ελπίδας το Αμβούργο, 3-0 την Ντόρτμουντ!

Υστερα από επτά διαδοχικές ήττες, το Αμβούργο έφτασε σε επιβλητική νίκη με 3-0 επί της Ντόρτμουντ, ενώ το βοήθησαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής στην Bundeslia, ώστε να μπορεί πλέον να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή!Το Αμβούργο, λοιπόν, πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, επικρατώντας εντός έδρας 3-0 της Ντόρτμουντ, χάρη στα γκολ των Γίρατσεκ στο 42′, Λασόγκα στο 59′ και Καλχάνογλου στο 1ο λεπτό των καθυστερώσεων.

Η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα, προσπέρασε τη Φραϊμπουργκ στη βαθμολογία και πλέον συγκατοικεί με τη Στουτγκάρη στη θέση του μπαράζ παραμονής, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις εντός έδρας ήττες των δύο ομάδων από Αουγκσμπουργκ και Χέρτα, αντίστοιχα.

Η Φράιμπουργκ ηττήθηκε 2-4 από την Αουγσκμπουργκ, σ’ ένα ματς με δύο ανατροπές. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από το 0-1 του 7′ και στο 73′ προηγήθηκαν με 2-1, ωστόσο με γκολ στο 78′, το 85′ και τις καθυστερήσεις η Αουγκσμπουργκ έφτασε στο μεγάλο διπλό.

Το γκολ του Βάγκνερ στο 88′ προκάλεσε… εγκεφαλικά στη Στουτγκάρδη, καθώς ήταν αυτό που έδωσε τη μεγάλη νίκη στη Χέρτα.

Νίκη – ανατροπή πέτυχε και η Νυρεμβέργη, αν και έπαιξε για μία ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο, 2-1 την Μπραουσβάινγκ. Η εντυπωσιακή στο 2ο γύρο Νυρεμβέργη έφτασε τους 23 βαθμούς και πλέον μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα για την παραμονή.

Γκλάντμπαχ και Χόφενχαϊμ, τέλος, αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, με τους φιλοξενούμενους να επιστρέφουν από το εις βάρος τους 2-0 που είχε διαμορφωθεί από το 18′.

Σχετικά άρθρα