Εισιτήρια για το ντέρμπι και την Κυριακή (23/2)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως λόγω αυξημένης ζήτησης, εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (2/3) θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" και την Κυριακή (23/2).
Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό χαρτάκι" για το μεγάλο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη (25/2), ωστόσο μετά το Champions League ακολουθεί μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση στο Φάληρο.

Την Κυριακή 2 Μαρτίου οι "ερυθρόλευκοι" υποδέχονται τον Παναθηναϊκό για την 27η αγωνιστική της Super League και τα εισιτήρια του παιχνιδιού παρουσιάζουν πολύ μεγάλη ζήτηση.

Ήδη μέχρι την Παρασκευή (21/2) είχαν διατεθεί πάνω από 12000 κομμάτια και εξαιτίας της έντονης κινητικότητας η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε πως τα εκδοτήρια έξω από την Θύρα 25 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα μείνουν ανοιχτά και την Κυριακή (23/2, από τις 10:00 το πρωί έως και τις 17:00 το απόγευμα) προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 40 €, 50 €, 60 € & 150 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί (1) ένα εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την "Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού", την οποία θα μπορούν να προμηθεύονται όσοι δεν την έχουν, από τα κιόσκια δίπλα ακριβώς στα ταμεία πώλησης εισιτηρίων.

Σχετικά άρθρα