Σκαραφίγκας: Υποτονικοί στην άμυνα, χωρίς… μυαλό στην επίθεση

Απογοητευμένος όχι μόνο από την ήττα, αλλά και από την εμφάνιση των παικτών του, εμφανίστηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας μετά την εντός έδρα ήττα του Πανελευσινιακού από τον ΠΑΟΚ "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και στον κόουτς για την άνετη νίκη που πέτυχαν. Η εικόνα μας ήταν προβληματική, αλλά δεν το λέω αυτό από την έκταση του σκορ.

Δεν προσεγγίσαμε σωστά το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας, ένας αγώνας ζωής και θανάτου και θέλαμε να δούμε τι στόχους θα βάλουμε ύστερα από αυτόν τον αγώνα.

Μοναδικός στόχος είναι η παραμονή για μας", είπε αρχικά ο κόουτς της Ελευσίνας και συνέχισε…

"Το ότι χάσαμε έξι λέι απ στο πρώτο ημίχρονο είναι σημαντικό. Δεν μπήκαμε ποτέ στην επίθεση με το μυαλό και στην άμυνα ήμασταν υποτονικοί.

Από πλευράς ενέργειας και πάθους δεν καταφέραμε να δώσουμε αυτά που χρειάζονταν για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ δύσκολη η συνέχεια για μας".

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Αράπης είπε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Εμείς θέλαμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι αλλά ήμασταν κακοί.

Κι ενώ στα υπόλοιπα παιχνίδια που δεν ήμασταν καλοί στο μπασκετικό κομμάτι, καλύπταμε με πάθος και θέληση τις αδυναμίες μας, σήμερα δεν το κάναμε και τελικά πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Ηταν μία κακή εμφάνιση. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τα ματς που χρειάζονται".

Σχετικά άρθρα