ΠΑΟ: Ντεμπούτο Ράιτ με Πανιώνιο

Με την απουσία του Ραμέλ Κάρι και την παρουσία του Ζακ Ράιτ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (23/2) στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1.O Ραμέλ Κάρι τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα.

Αντίθετα, ο Ζακ Ράιτ, έφτασε την Παρασκευή (21/2) το μεσημέρι στην Αθήνα και την Κυριακή (23/2) θα δώσει το παρών στην πρώτη του αναμέτρηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός και Πανιώνιος έχουν πλούσια προϊστορία με απόλυτους πρωταγωνιστές τους πράσινους, όπως δείχνει και το υπέρ τους 62-10 στην Α1.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ. Βρίσκεται μόλις ένα βήμα μακριά. Χρειάζεται μόλις ένα αμυντικό ριμπάουντ για να ξεπεράσει τον Στόγιαν Βράνκοβιτς και να βρεθεί στη δεύτερη λίστα της σχετικής λίστας, πίσω από τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Ο Γιόνας Ματσιούλις στη δεύτερη χρονιά του στην Ελλάδα, χρειάζεται 10 ριμπάουντ για να φτάσει τα 200.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς επιστρέφοντας, για να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, χρειάζεται μία ελεύθερη εύστοχη βολή για να φτάσει τις 200 στην Α1.

Σχετικά άρθρα