Έξαλλοι Μπάγεβιτς – Μελισσανίδης

Η Θύελλα φέρνει μπόρα στην ΑΕΚ… Η ήττα από την ομάδα της Ραφήνας, η πρώτη στο Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στα υψηλά κλιμάκια της Ενωσης.Εξαλλοι ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώτος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά την ήττα στο Μενίδη και δεν αποκλείεται να μιλήσει στους παίκτες, ενώ ο δεύτερος αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένος από το γήπεδο, τη στιγμή που η Θύελλα Ραφήνας πέτυχε το γκολ.

Η ενόχληση αυτή και ο εκνευρισμός θα μεταφερθεί στους παίκτες δια στόματος Τραϊανού Δέλλα. Ο προπονητής της Ενωσης, ο οποίος συνηθίζει να δίνει ρεπό στην ομάδα μετά τα παιχνίδια της, κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα, προκειμένου να τους μιλήσει.

Φυσικά δεν τίθεται σε κίνδυνο η άνοδος της ομάδας, ωστόσο η αλαζονεία που έδειξαν οι παίκτες μετά της "8άρες" και την οποία πλήρωσαν με την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα της Football League 2, έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην ηγεσία της ομάδας και απογοήτευση στους οπαδούς της που γέμισαν ακόμη ένα γήπεδο.

Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 1/3, 13:00GR) η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Κρήτη με τον Άγιο Νικόλαο και ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να προλάβει δυσάρεστες καταστάσεις.

Σχετικά άρθρα