"Το παιχνίδι της χρονιάς"

23 Φεβρουαρίου 2014

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νταβίντ Φουστέρ:

Πόσο σημαντική θεωρείς ότι είναι αυτή η νίκη, πριν από ένα σημαντικό ματς όπως είναι αυτό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

«Πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σημαντική η νίκη και κυρίως ο τρόπος που εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός σήμερα (σ.σ. χθες). Έχουμε την κατοχή και πολύ καλή απόδοση κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών και αυτό πιστεύω είναι πολύ θετικό για τη δική μας ομάδα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Η ομάδα έδειξε πλήρως συγκεντρωμένη στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με αυτόν τον αγώνα. Τώρα, όμως, ο ρυθμός αλλάζει. Αλλάζει και η ψυχολογία ενόψει Μάντσεστερ;

«Μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και πρέπει να είμαστε, καθώς πρόκειται για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς και όχι μόνο, γιατί πιστεύω ότι ίσως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων χρόνων για τον Ολυμπιακό. Επομένως, παρόλο που ξέρουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο και μεγάλο αντίπαλο και ξέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, εμείς θα πάρουμε τις πιθανότητές μας και θα ελπίσουμε να είναι και η τύχη με το μέρος μας και να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

πηγη:sportdog


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Shelley
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Shelley