Ετοιμη η Καλλονή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καλλονής για την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, κατόπιν ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου και θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο, ενόψει του Δευτεριάτικου ματς.Ο Γιάννης Ματζουράκης δε θα έχει στη διάθεση του τον Στρατή Βαλιό ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής αλλά και τον Γιώργο Χωριανόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι αυτό. 
Αντίθετα επιστρέφει ο Γιοναν Γκαρσία μετά από δύο μήνες απουσίας λόγω της εξάρθρωσης που είχε υποστεί στον ώμο στο ματς με τον Εργοτέλη. Επίσης στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού είναι οι Περόνε και Λεοζίνιο που αποθεραπεύτηκαν και ο Ανέστης Αναστασιάδης που εξέτισε ποινή λόγω καρτών στο ματς με την Ξάνθη. 
Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Ματζουράκης είναι οι:  Σιδεράκης, Χογκ, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Ζακουανί, Ζος, Γιορέντε, Μαρσέλο, Φαρία, Κεϊτά, Φουρλάνος, Γκαρσία, Καλτσάς, Γάλας, Λεοζίνιο, Μανούσος, Περόνε, Καζάκης, Νιαμπούγιου

Σχετικά άρθρα