Εκοψε το ρεπό και έστειλε μήνυμα ο Δέλλας

Ο προπονητής της ΑΕΚ έκοψε το ρεπό της Δευτέρας ως τιμωρία για την ήττα της Ένωσης από τη Θύελλα Ραφήνας και αύριο αναμένεται να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του για θέματα νοοτροπίας και εφησυχασμού.
Ο Τραϊανός Δέλλας προτίμησε να μην ρίξει γκάζια στους ποδοσφαιριστές του κατά τη διάρκεια της σημερινής (23/2) προπόνησης. Ωστόσο το «θα τα πούμε εκτενώς αύριο» το οποίο συνοδεύτηκε με την ακύρωση του προγραμματισμένου για τη Δευτέρα ρεπό των παικτών, ήταν αρκετό για να περάσει το μήνυμα της δυσαρέσκειάς του έλληνα τεχνικού.

Ο προπονητής της ΑΕΚ προτίμησε να μην φορτίσει το κλίμα καθώς οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες μαζεύτηκαν στα Σπάτα στις 13.30 για ξεμούδιασμα και ενώ στις 15.00 θα ακολουθούσε φιλική αναμέτρηση για όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Νέα Ιωνία.

Ο τεχνικός της Ένωσης άφησε κι άλλο χρόνο στους παίκτες του να σκεφτούν όσα… δεν έκαναν στη Ραφήνα πριν από το αυριανό Group Therapy στα Σπάτα όπου αναμένεται να ειπωθούν πολλά και να ζητηθούν εξηγήσεις

Πρόθεση του Δέλλα πάντως είναι να ακούσει και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει να καταλάβει που οφείλονται αυτά τα τρελά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους αλλά και το γεγονός ότι δεν προσπαθούν σε κάποια ματς να κάνουν όσα δουλεύονται στις προπονήσεις, παρά πράττουν κατά το δοκούν.

Σχετικά άρθρα