Αναστασίου: Μας αντιμετωπίζουν οι διαιτητές σαν ομάδα για υποβιβασμό

Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε και στην συνέντευξη Τύπου μετά το 1-1 στην Λεωφόρο με τον Εργοτέλη ο Γιάννης Αναστασίου. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ανέφερε πως οι πράσινοι αντιμετωπίζονται από τους διαιτητές σαν ομάδα για υποβιβασμό τονίζοντας πως "δεν μας σέβονται". Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι απουσίαζε το καθαρό μυαλό από τους παίκτες του, που έπαιξαν ανορθόδοξα στο δεύτερο μέρος για να πάρουν τη νίκη.Αναλυτικά τα όσα είπε o Γιάννης Αναστασίου στην συνέντευξη Τύπου:
"Είχαμε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην 4η μας συνάντηση για φέτος. Το timing του αγώνα ήταν κρίσιμο και τονίζαμε τη σημασία του αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, το ελέγχαμε και ήμασταν κυρίαρχοι. Χάσαμε την ηρεμία μας και την αυτοσυγκέντρωσή μας. Δεν κινδυνέψαμε αλλά φαινόταν ότι δεν πατούσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να ηρεμήσουμε στο ημίχρονο, αλλά δεχτήκαμε γκολ αμέσως μετά το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Μετά προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε τις φάσεις ανορθόδοξα, μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να εκβιάσουμε καταστάσεις. Για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχαμε καθαρό μυαλό που δεν το είχαμε. Πετάξαμε δύο πολύτιμους βαθμούς που τη δεδομένη στιγμή ήταν κρίσιμη για εμάς. Μπορώ να πω πολλά, αλλά αυτή ήταν γενικά η εικόνα του παιχνιδιού".
Για το τελευταίο τέταρτο που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο: "Τι να πω εγώ γι’ αυτό. Είχα πει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Αφήστε μας να παίξουμε ποδόσφαιρο. Να το ξαναπώ; Κάποιοι μου λένε ότι δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και με σφυρίγματα κάθε δευτερόλεπτο και πεσίματα για 2-3 λεπτά δεν παίζεται ποδόσφαιρο. Αν εμάς κι εσάς όλους σας ευχαριστεί και μας ευχαριστεί τότε είναι αυτό που θέλουμε και θα πρέπει να αλλάξουμε το μυαλό μας".
Για το φροντιστήριο για τις κίτρινες κάρτες: "Το μόνο σίγουρο είναι ότι βαθμολογικά είμαστε στην τέταρτη θέση του πίνακα. Αγωνιστικά η ομάδα έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση και την τρίτη καλύτερη άμυνα. Σε όλα τα παιχνίδια εκτός από δύο έχουμε την κατοχή. Από πλευράς απόδοσης διαιτητών, αν κοιτάξετε τα νούμερα. Μας αντιμετωπίζουν σαν ομάδα για υποβιβασμό. Έχουμε κερδίσει τα λιγότερα φάουλ και έχουμε εις βάρος μας τα περισσότερα, ενώ με τις σημερινές κάρτες είμαστε όπου ο Άρης και η Βέροια. Βάσει αριθμών δεν μας σέβονται. Ο καθένας μπορεί να κρίνει".

Σχετικά άρθρα