Μπαταγιάννης: Σύντομα κοντά μας ο Σπανός!

Ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μπαταγιάννης, ο οποίος είναι και δικηγόρος του Γιώργου Σπανού, προσθέτοντας, πως ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου θα επιστρέψει σύντομα κοντά στην ομάδα απαλλαγμένος από κάθε κατηγορία!
Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι πριν την έναρξη του αγώνα με την Ξάνθη, ο αντιπρόεδρος του Ατρομήτου τόνισε:
"Ο πρόεδρος περνάει μια προσωπική περιπέτεια, με γενναιότητα. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται δεν τον αφορούν. Οι επιθυμία του προέδρου είναι να συνεχίσει η ομάδα ενωμένη και σύντομα θα είναι κοντά μας και απαλλαγμένος από όλες τις κατηγορίες. Η ομάδα είναι Ανώνημη Εταιρεία και θα εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις της. Πιστεύω πως και οι ποδοσφαιριστές το ίδιο θα κάνουν. Το πρόβλημα του προέδρου μας θα γιγαντώσει τους ποδοσφαιριστές μας".

Από την πλευρά του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Βασίλης Μπέτσης ανέφερε: "Και εντολή και επιθυμία του προέδρου είναι να συνεχίσουμε. Αυτό θέλω να μεταφέρω στον προπονητή και στον παίκτη μας. Θα συνεχίσουμε πιο δυνατός. Από σήμερα θα κάνουμε αυτό που θέλει και ο πρόεδρος μας, θα νικήσουμε και θα συνεχίσουμε. Ο κ. Σπανός θέλει να παίξουμε όπως κάθε Κυριακή και αυτή η νίκη θα είναι αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στον πρόεδρο μας".

Σχετικά άρθρα