“Δυο χρόνια πρωταθλητές Ευρώπης, θα παλέψουμε για το Μιλάνο” (vid.)

Η ΠΕΦΟ συμπληρώνει 51 χρόνια ζωής και στην ετήσια εκδήλωσή της τίμησε τους Παναγιώτης και Γιώργο Αγγελόπουλο για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό, με τους ισχυρούς άνδρες της ΚΑΕ να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για την πορεία της ομάδας τους.Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λίγο μετά την βράβευσή του ανέφερε: "Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΠΕΦΟ και τον κ. Μπαρμπή για την σημερινή βράβευση.

Με αφορμή την βράβευσή μας στον Κορυδαλλό, θέλω να υπενθυμίσω πως το 2003 και το 2004 ερχόμασταν σε όλα τα παιχνίδια, όταν η ομάδα πάλευε να βγει 8η.

Λίγο πριν από το 2005 αρχίσαμε να βοηθάμε την ομάδα και φτάσαμε στο σημείο ο Ολυμπιακός να είναι εδώ και δύο χρόνια πρωταθλητής Ευρώπης και συνεχίζουμε να παλεύουμε και για το επόμενο ευρωπαϊκό".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: "Ευχαριστούμε πολύ για την τιμητική βράβευση τον κ. Μπαρμπή και την ΠΕΦΟ. Θερμά συγχαρητήρια για όλα αυτά που κάνετε.

Ευχαριστούμε πολύ, γιατί μας είχατε καλέσει πριν στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης και δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε λόγω ανελημμένων υποχρεώσεων. Σας ευχαριστούμε πολύ".

"Δύο χρόνια είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης και μέχρι το Μιλάνο είμαστε εδώ για να παλέψουμε", δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά το τέλος τη εκδήλωσης, ενώ ανέφερε επίσης πως:

"Εχουμε 7 παιχνίδια σε 1,5 μήνα περίπου στην Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε για να πάμε στο Μιλάνο".

Οσον αφορά για τις… απαιτήσεις του κόσμου του Ολυμπιακού (ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα), ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε ότι "όλοι το θέλουμε αυτό", ενώ ο αδελφός του Γιώργος συμπλήρωσε "όλοι το θέλουμε αυτό, πιστεύουμε ότι θα γίνει".

Σχετικά άρθρα