Στα πιτς 2-3 εβδομάδες ο Σαβιόλα, ελπίδες για Βαλντές

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Κυριακή (23/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός μπήκε σε ρυθμούς Champions League και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έβγαλε όλο το πρόγραμμα ο Βαλντές με τον Μίτσελ να ελπίζει πως θα τον έχει διαθέισμο. Αντίθετα ο Σαβιόλα θα μείνει εκτός δράσης 15-20 μέρες και χάνει Μάντσεστερ, αλλά και και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚΟ Ολυμπιακός αφήνει σε δεύτερο μοίρα τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και μπαίνει σε ρυθμούς Ευρώπης. Με την προπόνηση που διεξήχθη την Κυριακή (23/2) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Τρίτης (25/2) με την Μάντσεστερ Γ. στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League.

Όσοι αγωνίστηκαν το Σάββατο (22/2) στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Έμφαση δόθηκε στην τεχνική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας.

Τα καλά νέα ήρθαν από την κατάσταση του Νέλσον Βαλντές που γυμνάστηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, συμμετέχοντας σε όλο το πρόγραμμα. Ο Παραγουανός διεθνής φορ αναμένεται να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Μίτσελ και να βρίσκεται στον πάγκο των αναπληρωματικών στο ματς της Τρίτης.

Όσον αφορά τον Χαβιέρ Σαβιόλα, τέθηκε και επισήμως νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τους "κόκκινους διαβόλους", ενώ χάνει σίγουρα το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (2/3) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, πιθανότατα και αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αργεντίνος θα μείνει εκτός δράσης 2 με 3 εβδομάδες, με θλάση τον ορθό μηριαίο του αριστερού του ποδιού.

Η προπόνηση της Δευτέρας (24/2) είναι προγραμματισμένη για τις 19:15.

Σχετικά άρθρα