Πεδουλάκης: Μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, με τον προπονητή των πρασίνων, Αργύρη Πεδουλάκη, να τονίζει ότι η ομάδα του δεν είχε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση, μετά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και να στέκεται στην εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα, Ζακ Ράιτ."Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές επαφές. Θέλαμε να μοιράσουμε το χρόνο μεταξύ των παικτών. Αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα στο σπάσιμο της άμυνας του Πανιωνίου στο δεύτερο ημίχρονο.

Σ’ αυτό το κομμάτι μας βοήθησε πολύ ο Ράιτ. Επίσης βάλαμε τη μπάλα στο καλάθι, γεγονός που μας βοήθησε στο κομμάτι της ενέργειας, αλλά χάσαμε και πολλές βολές.

Πλέον συνεχίζουμε για το Μιλάνο (27/2). Δεν είχαμε τόσο μεγάλη αυτοσυγκέντρωση σήμερα (23/2). Αυτό συμβαίνει μετά από μεγάλα ντέρμπι.

Σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που έπρεπε και πήραμε τη νίκη", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τον νεοαποκτηθέντα Ζακ Ράιτ, είπε: "Ο Ράιτ μας βοήθησε πολύ, γιατί στο τέλος ο Ρόκο (Ούκιτς) δε μπορούσε καν να περπατήσει! Μας έτυχε και το θέμα με τον Κάρι.

Μας έδωσε ακόμη μία λύση στη δεξαμενή των παικτών. Μπόρεσε και κράτησε την ομάδα γι’ αρκετά λεπτά, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς".

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: "Ηταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία σκληρή ομάδα, όπως είναι ο Πανιώνιος, που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός.

Πήραμε κατά διαστήματα διψήφιες διαφορές και στο τέλος τη νίκη. Καλή συνέχεια στον Πανιώνιο".

Σχετικά άρθρα