Χούσεν: Σε ένα-δύο ματς θα είμαι 100% έτοιμος

Ο Ντάνι Χούσεν τόνισε ότι αν ο "Δικέφαλος" θέλει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς, δε θα είχε πρόβλημα ο ίδιος. Τι είπε για τη νίκη επί του Πανθρακικού και το ματς με τη Μπενφίκα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χούσεν μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό στην Τούμπα:

Για το αν θέλει δίπλα του έναν επιθετικό: "Αν ο προπονητής θέλει να παίξω μόνος, θα παίξω μόνος. Όταν μπήκε ο Βούκιτς ήταν καλύτερα τα πράγματα".

Για το πότε θα είναι έτοιμος: "Σίγουρα δεν είχα γεμάτα 90λεπτα. Πιστεύω ότι σε ένα- δύο παιχνίδια θα είμαι 100% έτοιμος".

Για τη φιλοδοξία του στον ΠΑΟΚ: "Συμβαδίζω με την ομάδα. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και μακάρι να βοηθήσω να πάρουμε το Κύπελλο".

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί κόντρα στην Μπενφίκα: "Θεωρώ ότι θα πρέπει να βγούμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ένα τέτοιο ματς ήταν αυτό που είχα παίξει με την Μπαρτσελόνα, όταν μας είπε ο προπονητής να παίξουμε χωρίς άγχος. Αυτό πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ".

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Σίγουρα υπάρχει η οψιόν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να με αγοράσει μετά το τέλος, αν το θέλουν και οι δύο πλευρές".

Για το αν ο κόσμος μπορεί να κάνει τη διαφορά και για την επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση: "Σίγουρα δεν το είχα ξαναδεί. Σίγουρα βοήθησε την ομάδα, γιατί πραγματικά βοηθάει".

 

Σχετικά άρθρα