Χρήστου: Στο δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα

Ο Γιάννης Χρήστου στάθηκε στην καλή εμφάνιση του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο και πρόσθεσε πως το ματς κρίθηκε στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Υπάρχει προβληματισμός για τις συνεχόμενες ήττες στην ομάδα της Κομοτηνής
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χρήστου:

Αρχικά, δήλωσε: "Το σκορ ήταν πάρα πολύ μεγάλο με βάση την εικόνα μας. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε, κρατούσαμε για 60 λεπτά εύκολα το μηδέν, όμως δεχτήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ. Προσπαθήσαμε στη συνέχεια και εκεί που πιέζαμε δεχτήκαμε και το δεύτερο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα".

Για το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν πέτυχαν κάποιο γκολ: "Στα τελευταία ματς έχουμε κάποια ατυχία στο σκοράρισμα. Είναι θέμα συγκυριών και πιστεύω σιγά σιγά θα πάρουμε ξανά τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Για το γεγονός ότι ήταν η τρίτη σερί ήττα: "Δεν μπορώ να πω ότι ξεστρατίσαμε γιατί δεν είχαμε κακή παρουσία. Το κεφάλι κάτω γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Πάμε να πάρουμε κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη".

Για το αν τους προβληματίζουν οι τρεις σερί ήττες: "Μας προβληματίζει ότι χάνουμε συνεχόμενα. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι αν μη τι άλλο δεν έχανε εύκολα όμως τα τελευταία αποτελέσματα μας έχουν προβληματίσει. Συνεχίζουμε τη δουλειά γιατί νομίζω ότι η ομάδα έχει κάνει αξιέπαινη πορεία. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρούμε το καλό μας πρόσωπο. Έχουμε δείξει ότι και καλό ποδόσφαιρο παίζουμε και δεν κλεινόμαστε".
 

Σχετικά άρθρα