Ντουντού: Με είχαν για ποδοσφαιρικά νεκρό

Η SuperBall φιλοξένησε τον Ντουντού ο οποίος αποκάλυψε τις προτάσεις που είχε πριν πάει στον ΟΦΗ και την αγάπη του για την Ελλάδα.
Για τον Ολυμπιακό είπε: "Ευχαριστώ τον κόσμο για τον χρόνο που πέρασα εκεί. Έχω φίλους και μπορεί να ακούστηκαν διάφορα. Μπορεί να ειπωθεί κάτι και να μεταφερθεί διαφορετικά. Τους αγαπάω όλους. Δεν έχω τίποτα με κανέναν".

Για το ματς με την Γιουνάιτεντ που ακολουθεί: "Είναι πολύ μεγάλα ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή και είναι μεγάλη ευκαιρία να περάσει στον επόμενο γύρο".

Για το αν έρθει πρόταση από μεγάλη ομάδα, είπε: "Εγώ ζω το τώρα. Το μυαλό μου είναι 100% στον ΟΦΗ και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Κανείς δεν ξέρει για το μέλλον".

Για την δεύτερη ευκαιρία: "Όλοι στην Βραζιλία πίστευαν πως είμαι νεκρός ποδοσφαιρικά. Ήθελα να αποδείξω το αντίθετο και τα κατάφερα στον ΟΦΗ. Είχα προτάσεις από την Τουρκία, αλλά ευχαριστώ πολύ τον ΟΦΗ που με έφερε στην Ελλάδα".

Για την πίστη του: "Πιστεύω αρκετά στον Θεό. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα. Μου δίνει δύναμη και με κάνει να αισθάνομαι νικητής. Στην άλλη ζωή μπορεί να ήμουν Έλληνας!

Όταν γύρισα στην Βραζιλία το μυαλό μου ήταν στην Ελλάδα. Εγώ πίστευα πως θα τα καταφέρω και να που συνέβη. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πάμε στον τελικό Κυπέλλου".

Μέσι η Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δυο διαφορετικοί παίκτες. Πιο ολοκληρωμένος όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μέσι είναι φαινόμενο όμως έχει παίξει μόνο στην Μπαρτσελόνα".

Σχετικά άρθρα