Σαλάτα με αγγούρι, φέτα και ραπανάκι

24 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
6 ελιές
3-4 ραπανάκια ψιλοκομμένα
2 αγγουράκια
1 κρίθινο παξιμάδι τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κάππαρη
1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι
Λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος
αλάτι

 

 

 

Εκτέλεση

Πλένουμε το αγγούρι, αφαιρούμε τη φλούδα και το κόβουμε σε ροδέλες.
Μεταφέρουμε το αγγούρι σε μια σαλατιέρα.

Ρίχνουμε από πάνω τη μισή φέτα και τη ½ κουταλιά κάππαρη.
Προσθέτουμε στη σαλάτα ελαιόλαδο, τα ραπανάκι ψιλοκομμένα, 1 κουταλάκι του γλυκού ξίδι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.

Συμπληρώνουμε το τριμμένο παξιμάδι.
Αν θέλουμε η σαλάτα να είναι πιο ελαφριά μπορούμε να το παραλείψουμε.
Πασπαλίζουμε την υπόλοιπη φέτα και τον βασιλικό .
 
Τέλος βάζουμε στη σαλάτα τις ελιές και την υπόλοιπη κάππαρη.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ