Σαλάτα με βίδες, αβοκάντο και ντοματίνια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη σαλάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πακέτο βίδες ζυμαρικό ή της προτίμησης σας</span><br /><span style="font-size: medium;">1 αβοκάντο κομμένο σε κύβους</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας ελιές μαύρες καθαρισμένες</span><br /><span style="font-size: medium;">3/4 κούπας καλαμπόκι κονσέρβας στραγγισμένο</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κρεμμυδάκια φρέσκα πράσινα</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για το ντρέσινγκ</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας λάδι</span><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κουταλιά της σούπας σουσαμόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλιά της σούπας τυρί κρέμα</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές της σούπας ξύδι ρυζιού</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για τη σαλάτα</span><br /><span style="font-size: medium;">Βάλτε τις βίδες σε ένα κατσαρολάκι και ρίξτε τους βραστό νερό και σιγοβράστε για 8 λεπτά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε σε κύβους το αβοκάντο, τα ντοματίνια.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Μεταφέρετε το αβοκάντο και το καλαμπόκι, τις ελιές καθαρισμένες σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τις βίδες, τα ντοματίνια, και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι.</span><br /><br /><span style="text-decoration: underline; font-size: medium;">Για το ντρέσινγκ</span><br /><span style="font-size: medium;">Τοποθετείστε σε ένα βαζάκι το ελαιόλαδο, το σουσαμόλαδο, το τυρί κρέμα και το ξύδι. Ανακινείστε καλά μέχρι να ανακατευτεί.</span><br /><span style="font-size: medium;">Περιχύνετε το μείγμα με τη σως, ανακατέψτε ελαφρώς και σερβίρετε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα