Ζελέ γιαούρτι με φράουλες

24 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

500 γραμμάρια φράουλες πολτοποιμένες
1 κιλό γιαούρτι
125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
120 ml ζεστό νερό

 

 

 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι μέχρι να γίνει το μείγμα πουρές. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τις πολτοποιημένες φράουλες. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τη ζελατίνη στο μείγμα και ανακατεύετε καλά, βάζετε σε μια φόρμα για κέικ ή σε μικρά φορμάκια.

Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκες φράουλες.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ