Σαλάτα με κριθαράκι, πιπεριές και ελιές

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 4-6 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 κούπα κριθαράκι</span><br /><span style="font-size: medium;">14 ντοματίνια</span><br /><span style="font-size: medium;">150 γραμμάρια φέτα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">20 ελιές θρούμπες</span><br /><span style="font-size: medium;">Θυμάρι</span><br /><span style="font-size: medium;">Βασιλικός</span><br /><span style="font-size: medium;">Ελαιόλαδο</span><br /><span style="font-size: medium;">Αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.</span><br /><span style="font-size: medium;">Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε το κριθαράκι, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.</span><br /><span style="font-size: medium;">Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα