Σαλάτα με κριθαράκι, πιπεριές και ελιές

24 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1/2 κούπα κριθαράκι
14 ντοματίνια
150 γραμμάρια φέτα
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
20 ελιές θρούμπες
Θυμάρι
Βασιλικός
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

 

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το κριθαράκι, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό. Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα ντοματίνια.
Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια, τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό.

Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε το κριθαράκι, τη φέτα, τις ελιές, τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ
Τα νέα της ημέρας
11:39 Νέα επίθεση του ISIS αναμένει η ΕΕ