Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη

24 Φεβρουαρίου 2014

Υλικά

Για 2-4 άτομα

1/2 φλιτζάνι βρώμη
1 1/2 φλιτζάνι γάλακαρύδας
1 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/3 φλιτζανιού ακατέργαστη κρυσταλλική ζάχαρη
2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

 

 

 

Εκτέλεση


Ανακατέψτε τη βρώμη, γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου και τη ζάχαρη σε μια βαθιά κατσαρόλα.
Ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι να πάρει την πρώτη βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πήξει, για 30 λεπτά.

Αφαιρέστε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέστε τη βανίλια. Βάζετε σε σε μπολάκια και σερβίρετε το γλυκό με τριμμένη κανέλα.

 

 



Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τα νέα της ημέρας
12:04 Handelsblatt: η Ιταλία δεν είναι Ελλάδα
Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup
Τα νέα της ημέρας
10:34 Τι πήραμε, τι χάσαμε στο Eurogroup