Υγιεινό ρυζόγαλο χωρίς ρύζι αλλά με βρώμη

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1/2 φλιτζάνι βρώμη</span><br /><span style="font-size: medium;">1 1/2 φλιτζάνι <strong>γάλα</strong><strong>καρύδας</strong></span><br /><span style="font-size: medium;">1 φλιτζάνι <strong>γάλα αμυγδάλου</strong></span><br /><span style="font-size: medium;">1/3 φλιτζανιού ακατέργαστη κρυσταλλική ζάχαρη</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιές του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><br /><span style="font-size: medium;">Ανακατέψτε τη βρώμη, γάλα καρύδας, γάλα αμυγδάλου και τη ζάχαρη σε μια βαθιά κατσαρόλα.</span><br /><span style="font-size: medium;">Ζεσταίνετε το μείγμα μέχρι να πάρει την πρώτη βράση και μετά χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πήξει, για 30 λεπτά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Αφαιρέστε το μείγμα από τη φωτιά και προσθέστε τη βανίλια. Βάζετε σε σε μπολάκια και σερβίρετε το γλυκό με τριμμένη κανέλα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα