Κάρολ: Να κρατήσουμε το μηδέν

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο BBC o Ρόι Κάρολ.
Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την ομάδα το Ντέιβιντ Μόγιες. Παράλληλα ανέφερε πως στόχος των Πειραιωτών είναι να μην δεχθούν γκολ στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρόι Κάρολ:

"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κακή κατάσταση αυτή την στιγμή και οι παίκτες μας πιστεύουν αρκετά στον εαυτό τους. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και στα δύο παιχνίδια.

Έχω ξαφνιαστεί από τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εφετινή σεζόν. Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα η οποία και πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά ο νέος προπονητής πάντα φέρνει μεγάλες αλλαγές ανεξάρτητα από το ποιος είναι αυτός".

Για τον στόχο του Ολυμπιακού

"Αυτό που θέλουμε είναι να μην δεχθούμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και εάν το πετύχουμε αυτό τότε πιστεύουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε στο Ολντ Τράφορντ. Τις τελευταίες ημέρες δουλεύουμε σκληρά επάνω στις αμυντικές αδυναμίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τις εκμεταλλευθούμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε".

Για τις αδυναμίες της Γιουνάιτεντ

"Έχετε δει και εσείς όλη την σεζόν ότι η Γιουνάιτεντ να προβληματίζει αμυντικά και να γίνονται πολλές αλλαγές. Σαν τερματοφύλακας μιλάω και γνωρίζω πολύ καλά το πόσο κακό είναι να μην έχουν δέσει μεταξύ τους αμυντικοί και είναι κάτι που το έχουμε δει από τη Γιουνάιτεντ φέτος. Σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε και άλλους αμυντικούς".

Για τους υποστηρικτές της Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα

"Έχουν περάσει περίπου δέκα χρόνια από τότε που έχω αποχωρήσει από την Γιουνάιτεντ. Αλλά όλοι όσοι έχουν παίξει σε αυτή λατρεύεται στην ομάδα. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα είναι πάρα πολλοί. Δεν έχετε ιδέα πόσοι μέχρι και να έρθετε εδώ.

Πρώτη φορά πήγα στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ στο 2011. Την πρώτη μου εβδομάδα 25 Έλληνες οπαδοί της Γιουνάιτεντ ήρθαν να με δουν και μου έφεραν μια πλακέτα από το σύνδεσμο της Αθήνας. Δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Πολλές φορές με έχουν προσκαλέσει στο κλαμπ οπαδών της ομάδας στην Αθήνα για να παρακολουθήσουμε μαζί ένα παιχνίδι. Λατρεύουν το αγγλικό πρωτάθλημα".

Για το κλίμα στην Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης

"Όλη η χώρα αδημονεί για το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ από την ημέρα που έγινε η κλήρωση. Ο Ολυμπιακός έχει είκοσι βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία και όλοι έχουν απόλυτη συγκέντρωση στο παιχνίδι αυτό".

Για τον ελληνικό Τύπο

"Τα ΜΜΕ είναι τρελά με τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Υπάρχουν έξι ή επτά εφημερίδες στην Ελλάδα οι οποίες κάθε ημέρα είναι γεμάτες με αθλητικές ειδήσεις και έτσι από την ημέρα της κλήρωσης έχουν γραφεί πάρα πολλά για την Γιουνάιτεντ αλλά και τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός.

Εδώ όλη σου η ζωή είναι στον Τύπο αλλά από την στιγμή που έχεις σκυφτό το κεφάλι και δουλεύεις σκληρά όλοι σε αγαπούν. Μπορείς πολύ γρήγορα να γίνεις ήρωας".

Σχετικά άρθρα