Βελτίωση ενόψει Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και τόνισε πως αν η Φενέρ θέλει νίκες στη Euroleague, οφείλει να παίζει καλύτερα

Την περασμένη εβδομάδα, η Φενέρμπαχτσε πήρε το τουρκικό ντέρμπι κόντρα στην Εφές, αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έχει ξεχάσει αυτό το παιχνίδι παρ’ ότι μεσολάβησε το παιχνίδι κόντρα στην Αλιάγα (89-56), την Κυριακή (23/2).

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εν όψει της συνέχειας, τονίζοντας πως η ομάδα του οφείλει να παίξει καλύτερα αν θέλει να έχει αποτελέσματα στη Euroleague.

"Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικός για εμάς, καθώς χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα", σχολίασε ο Ζοτς ο οποίος συνέχισε:

"Φυσικά, πρέπει να παίξουμε καλύτερα απ’ ότι με την Εφές, καθώς μπορεί να νικήσαμε εκείνο το παιχνίδι αλλά η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Μπορώ να πω ότι δεν παίξαμε καθόλου καλά, συνεπώς χρειαζόμαστε βελτίωση. Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα στη Euroleague. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας ενισχύσει και να μας δώσει ώθηση να παίζουμε καλύτερα".

Σχετικά άρθρα