Απίστευτες δηλώσεις Μίτσελ

24 Φεβρουαρίου 2014

«Προτού σας πω ποιες αδυναμίες έχω εντοπίσει στην Γιουνάιτεντ, θα πρέπει να σκεφτώ και να ελπίζω ότι υπάρχουν τέτοιες! Ο θαυμασμός και ο σεβασμός που αισθανόμαστε για την Μάντσεστερ θα μας κάνει να προσπαθήσουμε ακόμη πιο πολύ για να νικήσουμε. Δεν έχουμε ένα όπλο λέιζερ για να διαλύσουμε την άμυνά τους, αλλά έχουμε ιδέες και είμαστε ικανοί να ανταγωνιστούμε την Μάντσεστερ. Και το εννοώ, να την ανταγωνιστούμε.

Αυτό πιστεύω θα το καταλάβουν και θα το εκτιμήσουν οι αντίπαλοί μας την ώρα του αγώνα, δεν θα τους στρώσουμε κόκκινο χαλί, θα πάμε να τους νικήσουμε. Θέλαμε να διασκεδάσουμε την ευρωπαϊκή εμπειρία μας και το έχουμε κάνει, αλλά ποιός λέει ότι θα σταματήσουμε τώρα;», σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Θα είναι απίστευτα την Τρίτη. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μας είχαμε 34.000 κόσμο στο γήπεδο αλλά έμοιαζε σαν να ήταν 90.000! Όταν είσαι εκεί μέσα, συγκλονίζεσαι. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς περιμένει η πόλη τον ερχομό της Μάντσεστερ. Πολλοί απογοητεύτηκαν επειδή η Γιουνάιτεντ δεν θα κάνει προπόνηση στην Αθήνα την παραμονή του αγώνα». 

πηγη:sportdog

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φοβία αεροπλάνου: Τρόποι αντιμετώπισης
Η φοβία για τα αεροπλάνα αποτελεί ένα...
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...