Λιαστοί ντοματοκεφτέδες
Στην Κίμωλο οι ντοματοκεφτέδες γίνονται με ντομάτες λιαστές. Μεζές της λιτότητας και της ανάγκης. Μαγειρεύει η Βάσω Ράμφου. Υλικά 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο, σε μέτρια καρέ 2 φλιτζ. τσαγιού λιαστές ντομάτες, καλά στραγγισμένες και ψιλοκομμένες 1 φλιτζ. τσαγιού ...
Πατατοκεφτέδες
1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και βρασμένες αποβραδίς (τις βάζουμε ολόκληρες στο ψυγείο για να κρυώσουν) 4 αυγά, χτυπημένα 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή αρσενικό Νάξου 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε ψιλά καρέ
Πιπεριές γεμιστές με φέτα στον φούρνο
Πανεύκολη συνταγή για πιπεριές γεμιστές με τέσσερα τυριά στον φούρνο. Η γλύκα της ψημένης πιπεριάς συνδυάζεται μοναδικά με το λιωμένο τυρί!
Στριφτοπιτάκια με λευκά τυριά και κολοκυθανθούς
Τα πιο νόστιμα καλοκαιρινά πιτάκια είναι στριφτά με γέμιση από κολοκυθάκια, ανθούς κολοκυθιών και λευκά τυριά. Υλικά 400γρ. φύλλο κρούστας, 25 άνθη κολοκυθιών καθαρισμένα και πλυμένα, 1 μέτριο κολοκυθάκι, τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη...
Καρότο με γιαούρτι και τσίλι
Ζεσταίνουµε σε µέτρια φωτιά το λάδι σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουµε τους σπόρους µουστάρδας και τα τσίλι, σκεπάζουµε και ανακινούµε το σκεύος µέχρι οι σπόροι να αρχίσουν να σκάνε. Κατεβάζουµε από τη φωτιά και αµέσως προσθέτουµε ανακατεύοντας τη σκόνη σκόρδου.
Μεσογειακή σαλάτα κριθαράκι
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε το κριθαράκι με τον κύβο λαχανικών. Μαγειρεύουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Χοντροκόβουμε το σπανάκι και το ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προηγούμενη σελίδα
Επόμενη Σελίδα
akis3 adTechParam +43397+54 - adTechUnit 6
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ