ΚΑΕ Αρης για το ποδόσφαιρο: Σεβαστείτε τον κόσμου Αρη

Ανακοίνωση για όσα έγιναν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Πλατανιάς – Αρηη εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ, καλώντας τους φορείς να σεβαστούν τον σύλλογο, τους παίκτες και τους οπαδούς του.Η ανακοίνωση του Αρη αναφέρει:
Για την Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. η ιδέα του Ενιαίου ΑΡΗ είναι αυτονόητη και δεδομένη. Ως μέλη της μεγάλης οικογένειας αυτού του Συλλόγου, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι από τα δεινά που υφίσταται το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Το οποίο, όπως άλλωστε αναγνωρίζει το σύνολο της αθλητικής κοινής γνώμης, έχει στοχοποιηθεί και αδικείται συστηματικά με τον πλέον ωμό και απεχθή τρόπο.

Θύματα αυτών των αδικιών είναι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, των οποίων τον ιδρώτα δεν σέβεται κανείς, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΝΤΑΣ ΘΕΑΤΗΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΥΜΑ. ΤΟΝ ΑΡΗ.

Σαν Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., αλλά και ως Αρειανοί, δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παράλληλα, καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα αλλά και δυναμισμό, να στείλει ηχηρά το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση: Ότι ο ΑΡΗΣ, ο δικός μας ΑΡΗΣ της Ιστορίας των 100 ετών, με την τεράστια αθλητική και κοινωνική προσφορά σε αυτόν τον τόπο, είναι μια ΙΔΕΑ. Και οι ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να τις «σκοτώσουν».

Σχετικά άρθρα