Μανιάτης: Το παιχνίδι της χρονιάς

Ως το παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε στη συνέντευξη Τύπου, το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Γιάννης Μανιάτης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έφτασε η ώρα, για το παιχνίδι της χρονιάς, έναν τελικό. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλύτερο. Έχουμε δουλέψει και θέλουμε την νίκη. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, αφού είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο".

Ερωτηθείς για το αν μπορεί να αντεπεξέλθει ο Ολυμπιακός στον ρυθμό του αγώνα:

"Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη έχουμε δείξει και στα ματς του ομίλου ότι μετά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ήμασταν έτοιμοι. Δουλεύουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι ένα ματς που περιμένουμε όλοι μας και εμείς και εσείς".

Για τις διαφορές σε σχέση με τα παιχνίδια του παρελθόντος κόντρα στην Άρσεναλ:

"Καταρχήν είναι θετικό που έχουμε αγωνιστεί και στο παρελθόν με αγγλικές ομάδες και ξέρουμε την ταχύτητα που παίζουν και πως να τις αντιμετωπίσουμε. Για τις διαφορές θα μας μιλήσει ο προπονητής μας και που μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο μας και τι πρέπει να προσέξουμε. Τη φετινή σεζόν η Άρσεναλ τα πάει πολύ καλά ενώ η Γιουνάιτεντ όχι. Πρέπει όμως να πω ότι από την μέρα που έγινε η κλήρωση όλοι λέμε ότι η Μάντσεστερ δεν είναι σε καλή κατάσταση, χάνει πολλά παιχνίδια αλλά σε καμία περίπτωση τα πράγματα δεν θα είναι έτσι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κλείσουμε τα αυτιά μας και να τους κοιτάξουμε στα μάτια. Να τους σεβαστούμε αλλά να παίξουμε στα ίσια". 

Σχετικά άρθρα