Μίτσελ: Κόντρα στα προγνωστικά

Ο Μίτσελ έχρισε φαβορί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει στον ίδιο και στους παίκτες του Ολυμπιακού να ονειρεύονται την πρόκριση στους "8" του Champions League."Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην διοργάνωση και θα παίξουμε κόντρα στην Μάντσεστερ. Είναι για εμάς ένα βραβείο και ανυπομονούμε. Θα παλέψουμε για το παιχνίδι, δεν είμαστε εδώ για την συμμετοχή", είπε αρχικά και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μεγάλο αστέρι των Άγγλων, Ουέιν Ρούνεϊ:

"Όσο υψηλό και αν είναι το συμβόλαιο του, το αξίζει και δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την Γιουνάιτεντ. Όλα τα μεγάλα κλαμπ έχουν ποδοσφαιριστές σπουδαίους που μένουν εκεί και μετά το τέλος της καριέρας τους και πιστεύω ότι κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Ρούνεϊ".

Για το αν θα έχει επιπλέον βάρος ο αντίπαλος, λόγω του ότι έχει μείνει μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

"Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό έχει διπλή έννοια. Παίζει πολλά πράγματα στο παιχνίδι με εμάς. Δεν της επιτρέπεται να κάνει το παραμικρό λάθος γιατί παίζει πάρα πολλά για το μέλλον της. Αυτό το βάρος που έχει, επειδή είναι πολύ μεγάλη ομάδα, θα πιέσει πολύ τους παίκτες της. Φυσικά λοιπόν αύριο το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την Γιουνάιτεντ".

Αν έχει φαβορί η αναμέτρηση:

"Όπως και να το κάνεις όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο είναι το φαβορί. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ μας είναι πολύ μεγάλη, αλλά εμείς θα παλέψουμε. Η Μάντσεστερ δεν θα έχει ένα εύκολο βράδυ, θα τα δώσουμε όλα για να καλύψουμε την διαφορά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα παραδώσουμε τα όπλα. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και εμείς θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε αυτό". 

Για το ότι ένα μέρος του γηπέδου, θα είναι κλειστό (οι θύρες 3 & 4) και αν αυτό θα επηρεάσει:

"Πριν μιλήσαμε για τους κανόνες, αν λοιπόν τους έχουμε παραβεί πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα. Ελπίζουμε αυτό να είναι ένα παράδειγμα όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για όλες τις ομάδες να μην ανακατεύονται πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσαμε να είχαμε όλους τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας για δυο λόγους. Πρώτα από όλα θα έδειχνε ότι δεν είχαμε κάνει κανένα λάθος και δεύτερον θα είχαμε μερικούς ακόμα φίλους μας στο πλευρό μας".

Για την συνεργασία με την Unicef:
 
"Το ποδόσφαιρο δεν βρίσκεται μόνο για να προσφέρει χαρές και θέαμα και διάφορα θέματα όπως τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Παίζουμε για τον κόσμο μας, τους θεατές όμως επίσης έχουμε συναισθήματα και μας αρέσει πάρα πολύ όταν το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει οδηγός για να βοηθήσουμε κάποιους συνανθρώπους μας. Άρα μας αρέσει που χάρη στο ποδόσφαιρο με ένα μήνυμα μπορούμε να σώσουμε μια ζωή".

Σχετικά άρθρα