Πολατιάν: Μεγάλη ευθύνη η διοίκηση Ηλιάδη

Ο πρώην διαιτητής και μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, Λάζαρος Πολατιάν τόνισε πως δεν φταίνε μόνο οι διαιτητικές αποφάσεις για την δεινή θέση των κιτρινόμαυρων, αλλά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει η προηγούμενη διοίκησε της ΠΑΕ και ο Δημήτρης Ηλιάδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολατιάν στο Αθλητικό Metropolis:

Για το χθεσινό παιχνίδι και αν η διαιτησία αδίκησε τον Άρη:
«Είναι πολύ δύσκολη η φάση. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν η μπάλα πέρασε ή δεν πέρασε. Σε αντίθετη απόφαση θα διαμαρτυρόταν ο Πλατανιάς».

Αν οι διαιτητές ευνόησαν τον Πλατανιά
«Παρακολούθησα όλο το παιχνίδι και δεν είδα κάτι μεμπτό. Το μόνο που διέκρινα ήταν ότι υπήρχε ένας εκνευρισμός των παικτών του Άρη. Εμένα με παραξένεψε η αντίδραση όλου του Άρη, όταν μέτρησε το γκολ. Σαν να ήταν προσυνεννοημένοι όλοι να αντιδράσουν. Μου φάνηκε πολύ περίεργο ότι είδα όλο τον πάγκο να τρέχει στον διαιτητή. Ο πάγκος του Άρη δεν μπορεί να έχει άποψη, γιατί είναι πολύ μακριά. Αμφιβάλω αν ο πάγκος είχε άποψη για την φάση. Δείχνει βέβαια η μπάλα να μην περνάει την γραμμή».

Αν όλη την χρονιά αδικείται ο Άρης από διαιτητικές αποφάσεις:
«Ο Άρης κατά διαστήματα έχει αδικηθεί, όμως δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνες οι διαιτητικές αποφάσεις για την θέση που βρίσκεται η ομάδα. Έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Άρη και στα περισσότερα η ομάδα δεν βλεπόταν. Γίνανε πολλά λάθη από την διοίκηση του Ηλιάδη. Δεν ευθύνεται ούτε ο Χατζηνικολάου, καθώς έμεινε πολύ λίγο στην ομάδα. Όλος ο αγωνιστικός σχεδιασμός του καλοκαιριού ήταν λάθος».

Σχετικά άρθρα