Μάντζιος: Το σκορ μας αδικεί

Ο Ακη Μάντζιος τόνισε πως ο Πανθρακικός στάθηκε καλά στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ και πως το τελικό 3-0 είναι άδικο για την ομάδα του που άξιζε κάτι καλύτερο…Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος στο Αθλητικό Metropolis:

"Ήταν μια καλή παρουσία του Πανθρακικού στην Τούμπα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου απειλήσαμε, στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή, αλλά μας απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ. Νομίζω πως το σκορ μας αδικεί, η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν πήραμε κάτι, εμείς δεν θέλαμε να παίξουμε καταστροφικό ποδόσφαιρο".

Για την φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ: "Η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα, μια περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Ο Αθανασιάδης είναι ένας καλός τερματοφύλακας, άπειρος βέβαια αλλά εμείς τον πιστεύουμε και ποντάρουμε πάνω του".

Για τον Βούκιτς: "Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, πολύ δυνατός και έμπειρος, αλλά τα δύο γκολ που πέτυχε δεν νομίζω πως ήταν δύσκολα, εμείς είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο της μπάλας, αλλά μετά το 84? νομίζω πως είχαν τελειώσει όλα".

"Αναγκάσαμε τον ΠΑΟΚ να μην μπει στην περιοχή και να επιχειρεί μόνο μακρινά σουτ. Είχα δώσει εντολή για διπλά μαρκαρίσματα, στον Λούκας και τον Βούκιτς, ο ΠΑΟΚ όμως έχει ποιότητα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και έφθασε στην νίκη".

Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα: "Δύσκολο παιχνίδι, όλα γίνονται. Έδειξε πως έχει ποιότητα, γίνονται κάποια ανακατέματα αλλά αν σταθεροποιηθεί η ενδεκάδα, τότε πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να χτυπήσει την πρόκριση. Αυτή είναι η άποψη μου, εμείς βλέπουμε τα πράγματα απ? έξω, ο προπονητής ζει την ομάδα καθημερινά"

Σχετικά άρθρα