Τελειώνει ο Μίνιτς!

Η ήττα από τον Απόλλωνα Πάτρας, αλλά και το επεισόδιο που φέρεται να είχε με οπαδό της ομάδας μετά το ματς, οδηγούν τον Μίλαν Μίνιτς στην έξοδο από τον Αρη, αφού η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει με άλλον προπονητή!Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τον πάγκο του Αρη ο Μίλαν Μίνιτς! Ο λόγος που η διοίκηση της ΚΑΕ οδηγείται σε αυτή την απόφαση είναι διπλός. Ο πρώτος έχει να κάνει με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα. αλλά και ένα επεισόδιο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα.

Συγκεκριμένα, ένας φίλαθλος του Αρη άσκησε κριτική στον προπονητή για το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα Πάτρας και ο τελευταίος απάντησε εξυβρίζοντας τον φίλαθλο, κάτι που ουσιαστικά θα αποτελέσει την αφορμή για τη λήξη της συνεργασίας τους.

"Κάναμε ένα βήμα πίσω…"
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Μίλαν Μίνιτς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλεξάνδρειο.

Ο Σέρβος τεχνικός του Αρη δήλωσε μεταξύ άλλων: "Και για τις δύο ομάδες ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο πετύχαμε μία σημαντική νίκη, αλλά τώρα κάναμε ένα βήμα πίσω.

Παίζαμε καλά στην επίθεση στο πρώτο μέρος, όχι όμως το ίδιο στην άμυνα. Το αντίστροφο έγινε στο δεύτερο μέρος. Στο τέλος πηγαίναμε πόντο-πόντο και είκοσι λάθη σε τέτοιο παιχνίδι, είναι πολλά.

Δεν δείξαμε υπομονή στην επίθεση. Είχαμε χρόνο σε πολλές επιθέσεις για να βρούμε ανοικτό σουτ. Με αυτά τα λάθη και τόσα χαμένα ριμπάουντ, τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται βοήθεια από τον κόσμο. Αν κερδίσουμε, η επιτυχία πιστώνεται στους παίκτες. Η αποτυχία σε μένα και έτσι είναι".

Σχετικά άρθρα