Κουστένης: Μια γροθιά για την παραμονή

Ο Τζίμης Κουστένης… έπιασε δουλειά στον Ηλυσιακό, με πρωταρχικό στόχο να ανυψώσει το ηθικό των παικτών.Ο νέος κόουτς της ομάδας των Ιλισίων παρουσιάστηκε από τη διοίκηση στους παίκτες, στους οποίους τόνισε ότι πιστεύει στην παραμονή.

H ανακοίνωση του Ηλυσιακού αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Κουστένη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Ο Παντελής Γαμπιεράκης συμφώνησε σε όλα με τον Έλληνα κόουτρς ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (24/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ.

«Επέλεξα τον κ. Κουστένη επειδή είναι ικανός, φιλόδοξος και πιστεύει πολύ σε εσάς, όπως άλλωστε κι εγώ. Η αλλαγή προπονητή δεν σας βγάζει από το κάδρο των ευθυνών για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα. Γι’αυτό και περιμένω από όλους σας, Έλληνες και ξένους, μικρούς και μεγάλους, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να φέρετε τον Ηλυσιακό εκεί που του αξίζει. Κόουτς καλώς ήρθες και καλή δύναμη», τόνισε μεταξύ άλλων ο Παντελής Γαμπιεράκης, μιλώντας στους παίκτες και τον νέο προπονητή.

Ακολούθως ο Δημήτρης Κουστένης επεσήμανε: «Ήρθα στον Ηλυσιακό κι ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη του, διότι θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα. Ξέρω ότι όλο το προηγούμενο διάστημα δουλέψατε πολύ σκληρά και θέλω να συνεχίσουμε έτσι, βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Είστε καλοί παίκτες και το πιστεύω ακράδαντα. Για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να γίνουμε μια γροθιά».

Λίγο νωρίτερα ο Δημήτρης Λιόγας είχε αποχαιρετίσει τους παίκτες του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ, λέγοντας: «Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα προπονητής σας. Ίσως, στο τέλος, να σας πίεσα περισσότερο απ’ όσο μπορούσατε όμως θέλω να ξέρετε ότι το έκανα για την ομάδα. Θέλω να θυμάστε όλη την πορεία μας και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά στο τέλος θα τα καταφέρετε».

Σχετικά άρθρα