Μόγες: Πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να κερδίσουμε

Σκληρή ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ντέιβιντ Μόγες, ο οποίος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, παραμονές του αγώνα της Τρίτης στο Καραϊσκάκη, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να παίξει καλά και σκληρά για να φύγει νικήτρια από τον Πειραιά.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόγες:

"Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά και σκληρά για να κερδίσουμε".

Για Λίβερπουλ Τσελσι που στο παρελθόν έκαναν την έκπληξη και αν μπορεί η Γιουνάιτεντ να επαναλάβει κάτι ανάλογο: "Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες να κάνουμε όπως το παρελθόν την έκπληξη να περάσουμε και να φτάσουμε μέχρι τέλους".

Για το πόσο σημαντικοί είναι οι Ρούνει και Φαν Πέρσι: "Είναι εξαιρετικής ποιότητας παίκτες και οι δύο. Μπορούμε να πάμε πολύ καλά αν τους έχουμε μαζί μας. Ταλαιπωρήθηκαν και οι δύο από τραυματισμούς, αλλά τώρα είμαστε ευτυχείς που τους έχουμε μαζί μας. Μπορούν να σκοράρουν πολλά γκολ".

Για τις διαφορές Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακού και τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του: "Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά εναντίον της Παρί και της Μπενφίκα. Τον παρακολούθησα και έκανε πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα που παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο σε όλους τους αγώνες. Δεν θα είναι εύκολο για μας"

Για την πρωτοβουλία του Ολυμπιακού σχετικά με την Unisef: "Είναι φοβερό αυτό που κάνουν οι δύο ομάδες (Γιουνάιτεντ, Ολυμπιακός). Είναι πολύ καλός σκοπός, εξαιρετική φιλανθρωπική πρωτοβουλία. Υπήρξε προ ημερών ένα δείπνο στο Ολντ Τράφορντ και είδαμε τι προσφέρουν οι άνθρωποι της Unisef στον κόσμο οπότε όλα αυτά που θα γίνουν στον αυριανό αγώνα (ανταλλαγή φανελών κ.λ) είναι εξαιρετικά και με μεγάλη σημασία. Είναι αξιέπαινη προσπάθεια".

Από την πλευρά του ο Γουέιν Ρούνεϊ τόνισε:
"Έχουμε την ποιότητα, τους παίκτες και μπορούμε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση. Όπως η Τσέλσι έτσι και εμείς έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε στην επόμενη φάση".
 
Για το εάν θεωρεί ότι η Γουνάιτεντ μπορεί να ανεβάσει και άλλο την απόδοσή της:
"Πήγαμε καλά. Μπορούμε να παίζουμε καλά και να προχωρήσουμε. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ πιο δύσκολη διοργάνωση. Μπορούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να περάσουμε".

Για τη συνύπαρξή του με τον Φαν Πέρσι:
"Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης, μακάρι να παραμείνουμε υγιείς και να παίξουμε στο γήπεδο μαζί και έτσι θα υπάρξουν και τα τέρματα".

Για τη μέτρια μέχρι τώρα χρονιά της Γιουνάιτεντ:
"Έχουμε ευθύνες, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας, δεν πήγαμε καλά αλλά ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε καλύτερα, δυνατό φίνις ει δυνατόν να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντα θέλω να κερδίζω. Ένα τρόπαιο ποτέ δεν είναι αρκετό ειδικά όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι καταπληκτικά τα συναισθήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι καταπληκτική εξέλιξη να είμαστε στον τελικό".

Σχετικά άρθρα