“Η ΑΕΚ θα γυρίσει σπίτι της και θα κατακτήσει ξανά τίτλους”

Την πίστη του, πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει στους τίτλους, εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα αυτή η επιστροφή, θα συνδυαστεί με την επιστροφή στο "σπίτι" της, τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως ανέφερε ο Ντούσκο στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Πάρου και Αντίπαρου, στην οποία έδωσε το παρών για να βραβευτεί.
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ενωσης ταξίδεψε χθες στην Πάρο και ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΣΦ ΑΕΚ Πάρου – Αντιπάρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που ήταν λαμπρή και από πλευράς διοργάνωσης και από πλευράς παρουσίας κόσμου, ο Μπάγεβιτς μίλησε στον κόσμο για το μέλλον της ομάδας.

"Θα ήθελα να ξέρετε ότι τα άσχημα για την ΑΕΚ έχουν περάσει. Η χρονιά αυτή είναι πολύ σημαντική για την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, γιατί ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να μεγαλουργήσει η ομάδα στο μέλλον και να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τότε θα αλλάξουν πολλά. Να ξέρετε ότι ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Η ΑΕΚ θα γίνει όπως παλιά. Όπως την αγαπήσαμε και όπως την αγαπήσατε. Θα γυρίσει στο δικό της σπίτι και θα κατακτήσει τίτλους. Εσείς είστε η δύναμη της ομάδας και να ξέρετε ότι με τον Μελισσανίδη θέλουμε να κάνουμε ξανά την ΑΕΚ μια οικογένεια και αυτό θα γίνει", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτς στους φίλους της Ένωσης.

Σχετικά άρθρα