Πλάκα στον Παναιτωλικό έκανε η Καλλονή (3-1)

Μεγάλη νίκη που εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στη Σούπερ Λίγκα και τη νέα περίοδο, πέτυχε η Καλλονή επικρατώντας με σκορ 3-1 του Παναιτωλικού, οι παίκτες του οποίου δεν μπήκαν ποτέ στο πούλμαν για τη διαδρομή Αγρίνιο – Αθήνα.Η άμυνα – ανέκδοτο των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε την ευκαιρία στους επιθετικούς της Καλλονής να κάνουν πάρτι και να πάνε στα αποδυτήρια με το (τιμητικό για τους Αγρινιώτες) 2-0. Στο 11′ ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα, Κάλι και Κούσας μπερδεύτηκαν – δεν κατάφεραν να απομακρύνουν τη μπάλα και ο Κεϊτά πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του (1-0). Το 2-0 έγινε στο 41′ με τον Γιονάν Γκαρσία να σεντράρει από αριστερά και τους Κάλι – Παπουτσογιαννόπουλο να παρακολουθούν τον Μανούσο να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα τους.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έχασε τεράστια ευκαιρία στο 35′, με τον Σίλβα Τζούνιορ να προσφέρει στο πιάτο γκολ στον Λεοζνίνιο, αλλά ο Μπρακάλι έσωσε ενστικτωδώς την εστία του. Στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Περόνε πέρασε ελάχιστα άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Μπρακάλι να σώζει στη δεξιά του γωνία σουτ του Λεοζίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος έβαλε τους Μπόγιοβιτς – Νταλμά (αντί των Παπουτσογιαννόπουλου και Σφακιανάκη), αλλά μέχρι να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, η ομάδα τους δέχθηκε και τρίτο γκολ – ευγενική προσφορά του Μπρακάλι, ο οποίος δεν κατάφερε να αποκρούσει σουτ του Μαρσέλο Γκοϊανίρα από τα 25 μέτρα (3-0).

Η Καλλονή παραλίγο να ισοφαρίσει και την ήττα της στον πρώτο γύρο (4-0 στο Αγρίνιο), αλλά ο Μπρακάλι έδιωξε σε κόρνερ "σκαφτό" του Μανούσου στο 57′ και έσωσε την εστία του σε τετ α τετ με τον Λεοζίνιο στο 74′.

Αντί να γίνει το 4-0, έγινε το 3-1 με σέντρα – σουτ του Νταλμά στο 76′. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά λίγο έλειψε να δεχθεί 4ο γκολ στο 87′ με τον Μανούσο να ντριπλάρει και τον… εαυτό του και να σουτάρει άουτ. Στις καθυστερήσεις πάντως, ο Χογκ στέρησε στον Παναιτωλικό ένα δεύτερο γκολ.

Σχετικά άρθρα