Με Βαλντέζ στην 18άδα για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νέλσον Βαλντέζ να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή και να τίθεται στην διάθεση του Μίτσελ.
Ο Παραγουανός φορ προπονήθηκε κανονικά και ο Ισπανός τεχνικός τον πήρε στην 18άδα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να είναι στο βασικό σχήμα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Θα ξεκινήσει με τον Ολαϊτάν στην κορυφή της επίθεσης και ο Βαλντέζ θα έρθει από τον πάγκο, εφόσον κριθεί απαραίτητο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στην αποστολή ο Μίτσελ πήρε και το νεαρό φορ Νίκο Βέργο. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στην τακτική, την ανάπτυξη παιχνιδιού και την κυκλοφορία της μπάλας.

Θεραπεία συνέχισε ο Χαβιέρ Σαβιόλα, ενώ οι Τόρες και Σιόβας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Βέργος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει καταλήξει στους 11 που θα ξεκινήσουν το βράδυ της Τρίτης και θα είναι σχεδόν απίθανο να γίνει κάποια έκπληξη.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση να μείνει στον πάγκο ο Σαλίνο και να παίξει δεξί μπακ ο Μανιάτης ή να μείνει εκτός αρχικού σχήματος ο Πέρες και να παίξει βασικός ο Φουστέρ.

Συμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν το ματς με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντιγκά, Μανιάτη, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Σχετικά άρθρα