“Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση”

Αποφασισμένοι για την υπέρβαση στα παιχνίδια με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Ρομπέρτο και Μανωλά στο επίσημο site της UEFA.Ρομπέρτο: ‘Πετύχαμε ένα σημαντικό στόχο που προκριθήκαμε από την φάση των ομίλων. Αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος. Αλλά δεν πρέπει να περιοριστούμε σε αυτό. Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολη αποστολή στη φάση αυτή απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Αλλά θα παλέψουμε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε στα προημιτελικά.
Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα προσπαθήσουμε να δυσκολέψουμε τους αντιπάλους μας όσο περισσότερο γίνεται. Αν τα καταφέρουμε τότε θα είναι μία ευτυχή συγκυρία για την ομάδα. Προπονούμαστε με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να έχουμε την ίδια πειθαρχία που έχουμε κάθε ημέρα. Προετοιμαστήκαμε για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ όπως και στα άλλα παιχνίδια γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. 
Από την αρχή της σεζόν έχουμε καταλάβει όλοι οι παίκτες ότι εάν δουλεύουμε ομαδικά μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα μαζί. Και αυτό είναι το κλειδί για το πόσο καλά πάνε τα πράγματα μέχρι στιγμής’.
Mανωλάς: ‘H κλήρωση είναι πολύ δύσκολη γιατί η Γιουνάιτεντ είναι ένας θρυλικός σύλλογος. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ο Θεός μαζί μας. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Είναι πρόκληση να αγωνίζεσαι απέναντι σε παίκτες όπως ο Ιμπραχίμοβιτς, ο Καβάνι και τώρα ο Ρούνεϊ και ο Φαν Πέρσι.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλά λεφτά και οι διαφορές είναι μεγάλες στη δυναμικότητα των ομάδων. Το ότι η Γιουνάιτεντ δεν έχει τον Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο μπορεί να είναι καλό μπορεί να είναι και κακό για μας.
Πιστεύω, ότι η Γιουνάιτεντ κάπου θα ξεσπάσει. Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί σε εμάς αυτό γιατί παίζουμε καλό και οργανωμένο ποδόσφαιρο εναντίον καλών ομάδων και το έχουμε δείξει στο Τσάμπιονς Λιγκ την φετινή σεζόν. Δεν θέλω να πιστεύω ότι η Γιουνάιτεντ θα παρουσιαστεί βελτιωμένοι εναντίον μας ώστε να την κερδίσουμε.
Αυτό που απολαμβάνεις σε κάθε παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ είναι το πάθος παίζοντας εναντίον δυνατών αντιπάλων στην καλύτερη διοργάνωση. Κάθε παιχνίδι είναι μοναδικό’.

Σχετικά άρθρα