Απίστευτο -Γνωστός καθηγητής ποινικού Δικαίου πιάστηκε να κλέβει βιβλία

25 Φεβρουαρίου 2014

Στα πράσα πιάστηκε γνωστός καθηγητής Ποινικού Δικαίου, καθώς έγινε αντιληπτός τη στιγμή που προσπαθούσε να κλέψει βιβλία, από τη βιβλιοθήκη του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο γνωστός καθηγητής περιφερειακού Πανεπιστημίου (Νομικής Σχολής) και θαμώνας των τηλεοπτικών πάνελ, επισκέφθηκε, χθες, τη βιβλιοθήκη του ΔΣΑ στον 3ο όροφο, όπου υπήρχε ιδιαίτερος συνωστισμός, λόγω των εκλογών των δικηγόρων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής αποπειράθηκε να... αφαιρέσει από τη βιβλιοθήκη του ΔΣΑ τέσσερα βιβλία, τα οποία επιχείρησε να κρύψει κάτω από το σακάκι του. Ενας παρατηρητικός υπάλληλος του Συλλόγου, όμως, τον αντελήφθη και τον σταμάτησε. Στο περιστατικό παρενέβη και ο διευθυντής του ΔΣΑ, καθώς μόλις ο καθηγητής έγινε «τσακωτός» άρχισε να προβάλλει απίστευτες δικαιολογίες, αλλά και να εκτοξεύει απειλές κατά των υπαλλήλων. Ο διευθυντής του ΔΣΑ ζήτησε από τον καθηγητή να τοποθετήσει ξανά στην βιβλιοθήκη τα τέσσερα βιβλία και να αποχωρήσει, κάτι και το οποίο εν τέλει έπραξε.

Στο όλο θέμα παρενέβη ο γενικός διευθυντής του Δικηγορικού Συλλόγου Χαράλαμπος Ναούμης, ο οποίος εξήγησε εύσχημα στον καθηγητή, ότι τον είδαν πολλά ζευγάρια μάτια να «δανείζεται» βιβλία από τη βιβλιοθήκη του ΔΣΑ που δεν είναι... δανειστική.Πηγή:www.iefimerida.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ