Παντελίδης: Κρίσιμες οι δύο επόμενες αγωνιστικές για την παραμονή

Την άποψη ότι οι δύο επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την κατάσταση στις τελευταίες θέσεις εξέφρασε ο τεχνικός του Λεβαδειακού Σάββας Παντελίδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παντελίδης στο NovaΣΠΟΡ FM:

Για τον Λεβαδειακό: «Έχουμε δεχτεί πάρα πολλά τέρματα είμαστε η δεύτερη χειρότερη άμυνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα όταν έχεις μείνει πίσω στο σκορ. Ο προηγούμενος προπονητής είχε δουλέψει και είχε δουλέψει καλά και είχε δοκιμάσει πράγματα που δεν έπιασαν, έτσι δεν έχασα χρόνο, δοκιμάζοντας τα ίδια. Όταν ήρθα στην ομάδα είδα ότι υπάρχει ποιότητα. Πρώτος στόχος είναι να βελτιώσουμε την άμυνα».

Για το πρωτάθλημα: «Από τη μία στιγμή στην άλλη αλλάζουν οι προσδοκίες σου, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Εμείς είμαστε πολύ συγκρατημένοι. Ήταν πολύ σημαντικά τα παιχνίδια της προηγούμενης εβδομάδας. Η νίκη του Πανιωνίου δυσκόλεψε την κατάσταση τον Απόλλωνα, ενώ και η νίκη της Βέροιας της έδωσε μεγάλη αναπνοή. Ωστόσο, πολύ σημαντικές θα είναι και οι δύο επόμενες αγωνιστικές, καθώς θα ξεκαθαρίσουν την κατάσταση».

Για το ματς του Ολυμπιακού: «Θα είναι δύσκολη η πρόκριση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει κάνει ροτέισον και η ομάδα θα δείξει φρεσκάδα. Θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα κάνει. Στο Ολντ Τράφορντ θα είναι δύσκολα».

Σχετικά άρθρα