ΠΑΟ: Ματσιούλις και Γκιστ στην Piazza Duomo

Στο πλαίσιο της προώθησης του Final 4 του 2014, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, οι Γιόνας Ματσιούλις και Τζέιμς Γκιστ θα βρεθούν το απόγευμα της Τετάρτης (26/2) στην Piazza Duomo για ένα ξεχωριστό event, με αφορμή την αναμέτρηση (27/2, 21:45) του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο.Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
"O Γιόνας Ματσιούλις και ο Τζέιμς Γκιστ θα βρίσκονται αύριο στην εμβληματική Piazza Duomo στο Μιλάνο την Τετάρτη (26/2), προκειμένου να περάσουν όμορφες στιγμές ενόψει και της άφιξης του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στην πόλη για πρώτη φορά. Μαζί τους παίκτες της ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και θρύλοι της Ίντερ και της Μίλαν.

Στη γνωστή σε όλους πλατεία στο κέντρο του Μιλάνο, με τη συνεργασία του Δήμου της πόλης και της Spalding, θα στηθεί μια μπασκέτα σε μια φιλική συνάντηση με οχτώ αστέρια του μπάσκετ και θρύλους του ποδοσφαίρου, εκπροσωπώντας τις ομάδες – σύμβολα της πόλης και της πιο επιτυχημένης ομάδας του αιώνα στην Ευρωλίγκα.

Μία μέρα πριν από την αναμέτρηση ΕΑ7 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός, ο Σι Τζέι Γουάλας και ο Ντέιβιντ Μος θα υποδεχθούν τον Τζέιμς Γκιστ και τον Γιόνας Ματσιούλις, με τον τελευταίο να έχει διατελέσει και παίκτης της Μιλάνο, για ένα απόγευμα γεμάτο μπάσκετ και χαμόγελα.

Ο Φραντσέσκο Τόλντο και ο Ρικάρντο Φέρι της Ίντερ, ο Στεφάνο Εράνιο και ο Ντανιέλε Μασάρο της Μίλαν θα βρίσκονται εκεί και θα… προκαλέσουν τους παίκτες της Αρμάνι και του Παναθηναϊκού.

Η διασκέδαση θα αρχίσει στις 3μ.μ. (τοπική ώρα) και οι παίκτες θα προσφέρουν σε όσους παραβρεθούν ρολόγια, μπάλες και υπογεγραμμένες φανέλες.

Τα εισιτήρια για το φάιναλ φορ της Ευρωλίκας που θα φιλοξενηθεί στο Μιλάνο θα κυκλοφορήσουν στις 5 Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.f4tickets.com.

(Με την πρόγνωση καιρού να μιλάει για βροχή αύριο το απόγευμα το Μιλάνο, μπορεί το σημείο συνάντησης όλων να μεταφερθεί σε πιο προστατευμένο χώρο. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση)".

Σχετικά άρθρα