“Mousacka for Moyes!”

Από… "mousacka" μέχρι "greek salad" έχει το μενού για τον Μόγιες, που όπως προκύπτει από το οπισθόφυλλο με το οποίο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη η "Sun", θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο του Τύπου. Η ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0, εξάλλου, μειώνει αισθητά τις ελπίδες της Γιουνάιτεντ γαι διάκριση στο Champions League, κάτι που είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει.

Sporting Life: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει τα πάντα εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό.

Daily Mail: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη του σεζόν καθώς ο Ντομίνγκες και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ διασφαλίζουν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Champions League.

Mirror: Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0. Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες και το επιτελείο του έχει ένα βουνό να αναρριχηθεί εάν θέλουν να φτάσουν στους 8 του Champions League.

Goal.com: Ο Ολυμπιακός έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα. Οι Έλληνες φόρτωσαν και άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τη νίκη τους με 2-0 με τα γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ.

Σχετικά άρθρα