Και Τζιόλη εξετάζει η ΑΕΚ

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι η εναλλακτική λύση για την ΑΕΚ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης του Κώστα Κατσουράνη.Πρώτος στόχος για τη θέση του δημιουργικού κεντρικού χαφ ήταν ο Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος όμως άλλαξε Ηπειρο, δεδομένης της εξαιρετικής οικονομικής πρότασης που είχε από την κινεζική Τσάνγκτσουν Γιατάι.

Ο Κώστας Κατσουράνης παραμένει διακαής πόθος της τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας της Ενωσης, καθώς πέρα από την εγνωσμένη αξία του, μπορεί να προσφέρει πολλά και σε άλλους τομείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα αποδυτήρια. Ο διεθνής μέσος έχει στα χέρια του πρόταση της Ενωσης, ωστόσο πρόθεσή του είναι να παραμείνει σε τοπ επίπεδο μέχρι και το Euro 2016, στο οποίο έχει στόχο να αγωνιστεί.

Αν λοιπόν, απορρίψει την προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League και αναζητήσει σε μεγάλη ομάδα το μέλλον του, τότε η ΑΕΚ θα στραφεί στη λύση του Αλέξανδρου Τζιόλη. Πρόσφατα μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Καϊσερίσπορ στην οποία θα αγωνιστεί ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Χουμπ Στέφενς και είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση θα παίξει ρόλο η επιθυμία του παίκτη, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα αλλάξει προπονητή ο ΠΑΟΚ ως τότε…

Σχετικά άρθρα